HUBUNGI

Soalan favourite Pengguna

Kebiasaanya website lengkap siap dalam 5 hari. Pastikan anda sediakan semua content, gambar, isi kandungan yang diperlukan . Komitmen untuk anda berikan konten adalah faktor paling besar yang mempengaruhi tempoh penyiapan website.

Kami memerlukan deposit sekurang kurangnya 50% dari harga yang ditawarkan. Deposit ini akan digunakan untuk membeli domain dan hosting anda untuk tahun pertama. Tiada refund selepas deposit diberikan.

Hosting dan domain yang kami sediakan adalah di sewa. Hal ini untuk miliki dan jaga sebuah hosting kosnya amatlah tinggi. 

Ya , website sangat penting walaupun anda sudah buat jualan berjuta juta melalui marketplace. Hal ini kerana terlalu banyak limitasi yang ada di marketplace. Sebagai penumpang di marketplace tersebut, nak tak nak terpaksa adapt dengan limitasi tersebut, cuma persoalannya sampai bila kita mampu adapt? Jadi miliki website adalah perkara yang wajib dan secara perlahan kita boleh tarik traffic dari pelanggan marketplace ke website kita.

Sila sediakan maklumat lengkap seperti gambar, video dan copywriting produk atau servis anda. Kami akan berbincang dengan anda tentang kesesuaian design untuk menepati objektif website anda.

Ya boleh sangat. Kami boleh revamp dan bina semula website anda . Anda cuma perlu beri kami akses cpanel sahaja. Discount rm150 daripada harga pakej untuk servis revamp ini.

Kami akan menyediakan panduan dan sokongan video percuma bagi memudahkan pihak anda mengurus sendiri  laman web anda sebaik sahaja ia diserahkan kepada anda nanti.